Bitcoin Cash långsiktig prisanalys

Bitcoin Cash- tokenet har sett rörelse i sidled i över två månader, inom prisintervallet $ 200 – $ 220. Vid tidpunkten prissattes tokenet till 239 dollar och hade ett marknadsvärde på 4,14 miljarder dollar. På grund av rörelse i sidled och minskad volatilitet har myntet minskat med -0,23% under det senaste dygnet. Under den senaste veckan har myntet dock sett en prisnedgång på -5,46%, vilket tyder på en nedåtgående trend.

Från diagrammet ovan kan man se att sidledsrörelsen har resulterat i bildandet av en vimpel eller ett symmetriskt triangelmönster.

Uppdelningen för detta mönster är en 50-50, därför kan det vara ett uppåtgående eller motsatt

Beroende på utdelning kommer priset att möta en motståndszon eller stödnivåer. Baserat på den nuvarande RSI-positionen är sannolikheten för prissättning högre, eftersom RSI har gjort samma sak sedan mitten av april. I detta fall kommer priset att studsa till toppen av vimpeln och sedan bryta ut. Härifrån kommer priset att röra sig fritt upp till resistenszonen från $ 306 till $ 354.

Därför, om priset kommer in i denna zon kan man vänta sig rörelse i sidled. I ett extremt hausseartat fall, om priset har fart att bryta denna zon, kommer det att gå mot motståndsnivå $ 409, där det kommer att se en annan fas i sidleds rörelse. I fallet bryter priset bearish, då kommer det att stöta nivåerna $ 200 och $ 168.

För att priset ska gå högre skulle den initiala nivån som den behöver korsa vara 50 DMA [gul], som redan har avvisat priset två gånger under den senaste veckan. Vidare kommer 200 DMA [lila] också att hindra prisets uppåtrörelse under utbrottet.

Uppsatsen för BCH begränsas inte bara av 50, 200 DMA: er som fungerar som motstånd utan också av de horisontella motståndsnivåerna

För att priset ska nå topplinjen i mönstret och träffa den nedre gränsen för motståndet, måste det vara en 10-25% kraft från den nuvarande nivån. I ett osannolikt scenario, där priset inte bryter mot 50 DMA eller 200 DMA, kommer priset att sjunka med 15-30%, vilket resulterar i $ 168 per token.

Related Post