Bitcoin er „Raffinering“ Dette Bullish Range; Kunne snart legge ut en massiv breakout

  • Bitcoin er for tiden i ferd med å konsolidere ettersom okser og bjørner kjemper om kontrollen av sine kortsiktige utsikter
  • Hvor kryptovalutatrendene på sikt sannsynligvis vil avhenge av om okser igjen kan presse den over $ 19.000, da dette har vært et sentralt nivå for BTC
  • En vedvarende handel under her kan åpne portene for alvorlige tap, men mange faktorer fungerer alle tungt i kryptovalutaens favør.
  • En næringsdrivende mener at BTCs konsolideringskanal er i ferd med å gå tom for rom, noe som kan bety at et massivt trykk høyere er nært forestående
  • For at dette skal oppnå, må kryptoen fortsette mønsteret for å sette høyere lavt

Bitcoin har blitt fanget i en intens kamp med sidelengs handel de siste par ukene.

Dette kommer når motstanden i den øvre $ 19.000-regionen forblir ganske intens, mens kjøpepresset i midten av $ 18.000-regionen Bitcoin Profit fortsetter å holde seg sterk.

Konsolideringsfasen har blitt redusert kraftig for sent, noe som er et tegn som kan indikere at en massiv bevegelse er nært forestående på kort sikt.

En næringsdrivende mener at en massiv bevegelse er nært forestående på kort sikt, siden kryptovalutaens kanal raskt blir mindre.

Bitcoin sliter med å holde over $ 19.000 når salgstrykket ramper opp

I skrivende stund handler Bitcoin ned i underkant av 2% til den nåværende prisen på $ 18,900.

Over natten dyppet kryptovalutaen så lavt som $ 18.600 før den fant litt massiv støtte som bidro til å skyve den høyere.

Det at det er støtte her er ganske bullish og kan indikere at oppside er nært forestående på kort sikt.

Motstanden på $ 19.000 er imidlertid ganske sterk, og å vende dette nivået til støtte har vist seg å være en utfordrende oppgave.

BTCs konsolideringskanal er „Running Out of Room“

En handelsmann forklarte i en nylig tweet at Bitcoins konsolideringskanal går tom for rom, noe som kan bety at en viss massiv volatilitet er rett rundt hjørnet.

Han bemerker at BTC vil forbli i denne kanalen så lenge den fortsetter å se lavere høyder og høyere nedturer. Denne trenden kan bare vare så lenge.

„BTC fortsetter å avgrense dette konsolideringsområdet… lavere høyder, høyere lavt, til slutt går vi tom for rom.“

Hvilken retning Bitcoin bryter når denne konsolideringsfasen er avsluttet, vil sannsynligvis sette tonen for den fremtidige midtre trenden.

Kommentare geschlossen.