• Bitcoin wordt bij meer dan veel grote organisaties als Paypal, Netflix, Bank of America, Shopify en McDonald’s gewaardeerd.
  • Bitcoin is geplaatst in de top 20 van activa door Marktkapitalisatie wereldwijd.
  • De cryptokapitalisatie ligt op schema en staat op dit moment op de 21e plaats in de competitie

Bitcoin is meer waard dan Paypal, Netflix en Bank of America

Bitcoin wordt bij meer dan veel grote organisaties als Paypal, Netflix, Bank of America, Shopify en McDonald’s gewaardeerd. Bitcoin is geplaatst in de top 20 van activa door Marktkapitalisatie wereldwijd.

De cryptokapitalisatie ligt op schema en staat op dit moment op de 21e plaats in de competitie. Volgens Asset Dash hebben ze de Bitcoin getaxeerd op 288 miljard dollar. Het ongelooflijke bedrag waarin de cryptomunt is gegroeid is wat het voorbij alle andere gigantische samenwerkingen duwt.

Als het digitale muntbedrijf veel verder op de ranglijst zou komen te staan, zou het Apple, Google en Tesla verslaan.

Bitcoin zal verdelen en veroveren

De digitale munt ligt momenteel mijlenver voor op de Bank of America (BoA). De bank is 30% lager dan in het begin van het jaar. De Bank of America is gedaald door de dalende rente en het in gebreke blijven van leningen als gevolg van Covid-19.

De voorraad voor de Bank of America is niet groot geweest omdat de schatkistopbrengst daalt te midden van de wankele verkiezingsuitslag. De groei die de digitale munt heeft doorgemaakt is een grote sprong voorwaarts voor een 12-jarig project.

De klim suggereert dat de munt goed op weg is om mainstream te worden. De cryptofirma staat op de voorpagina van de r/investeringsgemeenschap op Reddit.

De piek

De top drie van bedrijven is Saoedi Aramco, gevolgd door Apple, dat een kapitaalwaarde van 469 miljard dollar heeft, waardoor het een lastige opgave is. Microsoft volgt, die iets minder dan $344 miljard waard is. Andere bedrijven in de top zijn Facebook, Walmart, Tesla, Visa, en JP Morgan en Co.

Kommentare geschlossen.